Radwag Hoge Capaciteit Precisie Weegschalen

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Nieuwe oplossing voor hoge capaciteit precisie weegschalen:

  • PS 3Y
  • PS X2
  • PS R2

De weegplaat in deze weegschalen (models: 6100, 8100, 10100) is centraal vast gezet door middel van een extra compressieveer. Op deze manier verbeterd de dichtheid van het wegen en maakt schoonmaken van de schaal erg makkelijk. Om de nauwkeurigheid van de weegschaal te verbeteren, worden ze uitgerust met een metalen droogte schild. Nog 2 voordelen van de nieuwe schalen zijn hoger toegestane capaciteit (tot 10.1kg) en minder verspreide symbooltjes voor sneller aflezen.
De weegschalen zijn beschikbaar vanaf 1-12-2016.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden