Etiketteermachine

Uitstekende service
Remote support
Onsite support

Een etiketteermachine is er in tal van varianten. Breng op ieder product of voorwerp een etiket aan. Van doosjes tot flacons en potjes tot de meest kleine voorwerpen zoals lippenstift. Tegra Systems heeft de etiketteersystemen waardoor u uw producten van de nodige informatie kunt voorzien. En dat in een razendsnel tempo.

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en stel ze meteen!

Met een etiketteermachine voldoet u aan de verwachtingen

Een etiket op een product aanbrengen, is in de meeste gevallen wettelijk verplicht. Wat voor informatie erop moet staan, verschilt per product en is vastgelegd in de Warenwet. Met een van onze etiketteersystemen kunt u in een snel tempo uw producten van een etiket voorzien. Daardoor herkennen consumenten met een allergie of een vegetarisch dieet bepaalde grondstoffen eenvoudig. Ook wanneer er bijtende stoffen of brandbaar materiaal in de verpakkingen aanwezig is, is het belangrijk om dit te vermelden.

Maak een keuze uit de verschillende etiketteersystemen

Er zijn ontelbaar soorten verpakkingen. Doordat iedere verpakking een ander formaat en vorm heeft, zijn er verschillende etiketteersystemen. Voor doosjes en flacons zijn een boven- en onder-etiketteermachine uitermate geschikt. Wilt u buisjes, spuiten of tubes bedrukken? Dan kiest u voor een etiketteermachine die gemaakt is voor het aanbrengen van etiketten op liggende en ronde producten. Ontdek de mogelijkheden van onze etiketteersystemen en vind de machine die perfect aansluit bij uw werkzaamheden.

Vraag een offerte aan

Rondom, aan de zijkant of los etiketteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u weten welke toepassingen het best bij uw processen passen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Bel naar +31 (0)228 5827 80 of stuur een e-mail naar info@tegrasystems.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Bekijk ook eens

Etiketten printen | Flessen etiketteren | Industrieel wegen

Fields marked with an * are required