Waarom Tegra Systems

  • Jarenlange ervaring
  • Kennis van zaken
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Remote support
  • Onsite support

Contact

Tegra Systems B.V.
Bedrijvenweg 3
1619 BK Andijk
0228 201 582
info@tegrasystems.nl

Nieuwe 4 inch desktop printers CAB MACH1 en CAB MACH2

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Met de “toploaders” MACH1 en MACH2 maakt cab zijn printer marge in de lage prijzen compleet. MACH1 is voorzien van bedieningsknoppen en een LED scherm, MACH2 met een LCD kleuren scherm en de cab navigatie pad. Printbare resoluties zijn 200 of 300 dpi voor beide type printers, de maximum print snelheid is 177 mm/s. De printer kan een label breedte verwerken tot 118mm. Ideaal ideaal voor klein tot middelgrote installaties in thermisch overdracht en direct thermisch printen.  

De MACH1/2 maakt gebruik van standaard rollen met 1 inch core en een lengte van 300 meter. De maximum buiten diameter voor de rol is 127 millimeters. Voor het invoeren van de etikettenrol kunnen de printers open gemaakt worden. Het meertalige kleurenscherm en de navigatie pad van MACH2 zijn logisch gestructureerd en gemakkelijk in gebruik. De totaal 4 aansluitingen (inclusief ethernet) bieden flexibiliteit en snelle verbinding.

Software en printer drivers
Naast een cab Windows driver is elk apparaat geleverd met de Cablabel S3 software waarmee je labels van elk type en formaat kunt maken. Met de ingebouwde Real-Time klok kunnen labels ook met de huidige tijd en datum gestempeld worden.

Accessoires en toepassingen
Accessoires zoals de cutter, de peel-off module en de externe unwinder maken het universeel mogelijk om gebruik te maken van deze laag-onderhoud printers. De stevige constructie met dubbele plaat maakt het mogelijk te printen in alle industriële, logistieke en commerciële plekken. Doordat de printer zo weinig geluid maakt kan hij ook prima op kantoor staan.

Meer informatie op de website van CAB.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden