Tegra Systems onwikkeld nieuwe machine voor het etiketteren van bakjes in krat

bakjes_etiketteerder_1 Tegra Systems onwikkeld nieuwe machine voor het etiketteren van bakjes in krat - Tegra Systems | wegen - etiketteren - automatiseren

Voor het etiketteren van bakjes in kratten ontwikkelde Tegra Systems samen met Labelpack een nieuwe etiketteermachine.

Geen bakjes meer uit kratten halen om ze te etiketteren maar direct de complete krat etiketteren. Geschikt voor producten als aardbeien, druiven, bessen, champignons etc. Er is een centrale besturing voor de drie etiketteerunits. Deze machine is nagenoeg geruisloos en kan, afhankelijk van het product, tussen de 10 en 20 kratten per minuut verwerken. Dit komt overeen met 120 a 240 etiketten per minuut.

Onze klant kon nergens een goede oplossing vinden. In overleg hebben we vervolgens deze machine speciaal samengesteld en ontwikkeld. Vooral de pulsteller op de transportband waardoor de transportband en etiketteermachines altijd gelijk lopen, is een groot voordeel. Dat, in combinatie met de centrale besturing, maakt deze machine uniek in zijn soort.

Dankzij een pulsteller op de transportband is deze machine geheel traploos instelbaar. De bandsnelheid is gekoppeld aan de snelheid van de etiketteermachines. Dus wanneer u de band iets sneller laat lopen, passen de etiketteerunits zich automatisch aan.

Ook instellingen, zoals de positie van het etiket, het bakje en de onderlinge afstand tussen de etiketten worden automatisch aangepast wanneer de snelheid van de transportband verandert. Alle instellingen kunnen in het geheugen van de centrale besturing worden opgeslagen. Het is mogelijk meerdere van deze programma’s op te slaan.

admin

Geef een reactie