Waarom Tegra Systems

  • Jarenlange ervaring
  • Kennis van zaken
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Remote support
  • Onsite support
Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Tegra webshop

Contact

Tegra Systems B.V.
Bedrijvenweg 3
1619 BK Andijk
+31 (0)228 5827 80
info@tegrasystems.nl

Palletweegschaal

Op zoek naar een palletweegschaal voor een industriële palletwagen? Dan heeft Tegra Systems een aantal mogelijkheden voor u. Wilt u weten welke optie het best bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat voor u de meest efficiënte oplossing is.

Nauwkeurige palletweegschaal voor industriële palletwagens

Het wegen van producten op een pallet kan op verschillende manieren. Een palletweegschaal, in de vorm van een vloerweegschaal, is een ideale manier om snel en eenvoudig het gewicht te achterhalen. Dankzij de grote nauwkeurigheid, is het resultaat van de palletweegschaal in de meeste gevallen tot op de honderdste gram precies. Met een weegvermogen van een aantal ton is dat uiterst accuraat.

Industriële palletwagen met ingebouwde weegschaal

Wilt u uw industriële lading wegen met een palletwagen? Kies dan voor een van de voertuigen met een ingebouwde weegschaal. Op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt, weegt u op die manier razendsnel uw producten tot een aantal ton. De industriële palletwagen met ingebouwde weegschaal is beschermd tegen stof, kan tegen waterspatten en is gemaakt van ijzersterk materiaal.

Laat u adviseren en maak gebruik van de juiste weegapparatuur

Zeker weten dat u voor de juiste weegapparatuur kiest? Neem dan contact met ons op en wees er zeker van dat de palletweegschaal of industriële palletwagen met ingebouwde weegschaal perfect op uw werkzaamheden aansluit. Bel ons via +31 (0)228 5827 80, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@tegrasystems.nl. Laat u adviseren, stel uw vragen en wees zeker van een exacte meting.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden