Waarom Tegra Systems

  • Jarenlange ervaring
  • Kennis van zaken
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Remote support
  • Onsite support
Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Tegra webshop

Contact

Tegra Systems B.V.
Handelsweg 7
1693 AZ Wervershoof
+31 (0)228 5827 80
info@tegrasystems.nl

Portfolio item 2

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Seagull Scientific heeft aangekondigd de BarTender® Print Portal App direct beschikbaar te maken, dit maakt enterprise label printen net zo gemakkelijk als het gebruiken van je smartphone of tablet.

De BarTender Print Portal App werkt met elk iOS of Android apparaat, dit maakt het gemakkelijk printen van BarTender documenten mogelijk. BarTender controleert toegang tot labels en documenten, de App geeft ook de optie om documenten aan te passen, en kan direct naar IP of Bluetooth printers printen.

BarTender gebruikers uit een grote marge industrieën krijgen de mogelijkheid om flexibel te printen met de Print Portal App. Als een werknemer uitgerust is met een “mobiele printer” kan deze de label benaderen via de app om bijvoorbeeld een transportlabel te printen zonder naar een centraal printpunt te hoeven lopen. Werknemers in de gezondheidszorg kunnen labels voor de patiënt benaderen en uitprinten zonder weg te hoeven lopen uit de kamer. En medewerkers van transport, waar chauffeurs veel reizen met kleine draagbare printers, kunnen de meest recente labels ophalen en printen op afstand.

“De BarTender Print Portal App is de eerste app die je snel en veilig overal labels, barcodes, RFID tags en kaarten laat printen vanuit bartender, zolang je maar een netwerkverbinding hebt” zegt Harold Boe, President en CEO van Seagull Scientific. “Bouwen op de krachtige mogelijkheden van BarTender 2016, onze nieuwe app is slechts het meest recente voorbeeld van hoe wij industrie-leidende tools leveren dat de efficiëntie en behendigheid van onze klanten verbeteren.”

The BarTender Print Portal App werkt alleen met de BarTender Enterprise Automation Edition.

The BarTender Print Portal App is beschikbaar om te downloaden uit de Apple App Store voor iOS devices, of Google Play voor Android devices.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden