Waarom Tegra Systems

  • Jarenlange ervaring
  • Kennis van zaken
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Remote support
  • Onsite support

Contact

Tegra Systems B.V.
Bedrijvenweg 3
1619 BK Andijk
+31 (0)228 5827 80
info@tegrasystems.nl

Vloerweegschaal

Wilt u een vloerweegschaal voor uw bedrijf aanschaffen? Dan bent u op zoek naar een oplossing waarmee u nauwkeurige resultaten krijgt en die een grote gebruiksvriendelijkheid heeft. Met de vloerweegschalen van Tegra Systems weegt u eenvoudig de voorwerpen en producten waarvan u precies het gewicht wilt achterhalen. Ook voor het wegen van pallets vindt u bij ons de juiste toepassingen om uw goederen te wegen.

Eenvoudig het gewicht achterhalen met een vloerweegschaal

Het wegen van kisten, pallets of zakken gaat dankzij onze vloerweegschalen ongekend eenvoudig. Zet uw producten op het plateau en lees op het duidelijke lcd-scherm af wat het gewicht is. Weeg tot enkele tonnen en kies voor een vloerweegschaal waarbij precisie vooropstaat. Wilt u een pallet met lading wegen? Dan is de palletweegschaal iets voor u. Plaats snel en gemakkelijk de pallets op de weegschaal en registreer het gewicht van uw producten.

Voor iedere toepassing hebben wij de juiste oplossing

Wat u ook wilt wegen, wij hebben weegapparatuur die precies past bij uw werkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een mobiele weegschaal om uw goederen mee te wegen, of voor een heftruckweging of palletwagen met ingebouwde weegschaal. Wilt u weten wat voor vloerweegschaal of mobiele weegschaal, het best bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)228 5827 80. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@tegrasystems.nl of om het contactformulier in te vullen.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden