Mobiel wegen

Mobiel wegen is een tijdbesparende en efficiënte manier om snel het gewicht van een lading of product te achterhalen. Dankzij een mobiel weegsysteem achterhaalt u voor, tijdens of na het transport van uw goederen eenvoudig het gewicht van de lading. Weeg met een heftruck, een kraan of complete palletwagens met weegsystemen. Overal zeker zijn van gewicht? Met Tegra Systems weegt u wat u maar wilt, waar u maar wilt.

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Palletwagens

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Dynamisch Wegen

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Wiel Weeg Platform

Tegra Systems | Industriële weeg- en etiketteerapparatuur

Palletweegschaal

Mobiel wegen betekent flexibiliteit en efficiëntie

Het meten van gewicht waar en wanneer het ú uitkomt. Kiest u ervoor om mobiel te wegen, dan is alles mogelijk. Wanneer u voor onze palletwagens met ingebouwde weegsystemen kiest, verplaatst en weegt u tegelijkertijd uw lading. Daarmee bespaart u tijd en natuurlijk ook geld. Ook met een heftruckweging weet u snel en nauwkeurig met hoeveel gewicht u te maken heeft. Koppel het weegsysteem met de vorken eenvoudig aan uw palletwagen en ga voor precisie. Wilt u zeer zware materialen wegen waar u dat wilt? Dan is een kraanunster iets voor u. Til met gemak tientallen tonnen op, zodat u er altijd zeker van bent welk gewicht u aan de haak heeft geslagen.

Ontdek wat voor u de beste optie is

De opties op het gebied van mobiel wegen zijn uitgebreid en veelzijdig. Wilt u weten welke toepassing het best bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op. Win advies in of stel uw vragen aan ons ervaren personeel. Bel naar +31 (0)228 5827 80 of vul het contactformulier in. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@tegrasystems.nl.

Heeft u vragen over deze artikelen of wilt u onze verkoop afdeling spreken naar de mogelijkheden